Tulp Schoonmaak maakt schoon in de volgende werkgebieden

Onderwijs

van basisschool tot en met universiteiten

Scholieren en studenten horen binnen een gezond milieu te leren. Schone scholen en universiteiten leiden tot betere studieresultaten. De verschillen in ruimten, de bezetting ervan en schoolactiviteiten zijn enorm. Daar hoort een faire partij bij die hygiëne in het onderwijs begrijpt. Wij beschikken over de juiste hoeveelheid ervaring om in de hectiek binnen de studie- en schoolgebouwen ons werk te doen.

Kantoren

overheid en bedrijfsleven

Wat schoonmaken betreft is er voor ons geen verschil tussen overheid en bedrijf. De kantoren, gangen, entree en toiletten moeten achtereenvolgens blinken, representatief, fris en goed gestofzuigd zijn! Samen met u maken wij een schema voor de juiste frequentie.

Productiebedrijven

en industrie

Ook het schoonhouden van zwaar vervuilde omgevingen vormt voor Fair geen probleem. Met het gebruik van de juiste chemie in combinatie met goede machines zorgen wij er dagelijks voor dat ook deze ruimten schoon worden.

Wist je dat...

je de ramen beter kunt wassen tijdens bewolkt weer?

Het zonnetje schijnt heerlijk naar binnen, je geniet ervan maar wat zie je dan? De ramen zijn vies! Je maakt dus direct een sopje om je ramen te wassen. Maar wacht eens even!

Als de zon schijnt worden je ramen warm, waardoor het schoonmaakmiddel sneller verdamt wat vervolgens weer strepen veroorzaakt. Wacht dus even tot de ramen afgekoeld zijn, kies bijvoorbeeld een bewolkte dag!

Tulp Schoonmaak is dag en nacht bereikbaar
(24 uur per dag en 7 dagen per week)

Gezondheidszorg

ziekenhuizen en zorginstellingen

Hygiëne in de gezondheidszorg is van levensbelang. Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn gebaat bij een milieubewuste schoonmaak. Goede schoonmaak is net zo belangrijk als verrichtingen van artsen en verplegend personeel. Ruimten in ziekenhuizen hebben specialistische reiniging nodig en bij zorginstellingen is het sociale contact met bewoners belangrijk. Tulp Schoonmaak heeft de juiste mensen en mentaliteit in huis.

Bouwsector

Schoonmaak bouwsector

Opleveringsschoonmaak – Schoonmaak in HD kwaliteit! Schoon opleveren van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- of verhuisprojecten is onze specialiteit. Tulp Schoonmaak wordt dan ook vaak ingeschakeld voor deze zogeheten nul-beurt. Zo kunt u uw project snel opleveren zodat de medewerkers in volle tevredenheid kunnen intrekken in een schone werkruimte.

Overig

Efficiënte opleveringsschoonmaak

Tijdens bouwactiviteiten wordt veel vuil geproduceerd dat op en aan diverse oppervlakken vast blijft zitten. Voorbeelden zijn: grof bouwvuil, cementsluier op tegelwerk, stickers en plakband, kitresten, verfresten op ramen en kozijnen, etc. Onze bouwopruimers zorgen voor een nette opgeruimde bouwplaats. Ook het sorteren van afval en in de hiervoor bestemde containers deponeren kunnen we u uit handen nemen. Door onze ervaring hebben we een efficiënte manier van werken ontwikkeld waardoor we in de juiste volgorde snel veel werk kunnen verzetten.

Bel ons

24 uur per dag
7 dagen per week
zijn we bereikbaar

WERKEN BIJ FAIR?

Wil je werken bij Faircleaning services, stuur dan een e-mail met je CV of neem telefonisch contact met ons op.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Tulp Schoonmaaken Services? Volg ons dan via onderstaande social media kanalen.

OVER FAIRCLEANING

Het ontstaan van Tulp Schoonmaak is in een zin te omschrijven: pure passie voor het schoonmaakvak. Goed voor meer dan 50 jaar ervaring.

Wij laten u graag ervaren hoe fair onze werkwijze is. Tulp Schoonmaak werkt met een platte organisatiestructuur, waarbinnen de communicatielijnen kort en duidelijk zijn. Deze structuur heeft voor u louter voordelen.

CONTACTGEGEVENS

Bohrweg 28
3208 KR, Spijkenisse
010-2950783

E-Mail

KvK: 55712029