Fair voor budget

Fair voor budget

Wij streven naar zo laag mogelijke kosten voor u. Fair Cleaning is instaat om prioriteiten te stellen betreffende schoonmaakwerkzaamheden. Op basis daarvan bepalen wij onze faire prijs en dan wel als volgt.

Fair Cleaning

  • Denkt mee met budgettering en werkplanning.
  • Hanteert een open calculatiemodel waarin u een rol speelt zodat er meer grip op kosten ontstaat.
  • Stelt per ruimte de gewenste handelingen en frequenties vast. Dit is afhankelijk van het vuilaanbod en het nut van de reiniging. Een kantoor dat 3 dagen gebruikt wordt hoeft niet 5 dagen schoongemaakt te worden.
  • Voeren ook die handelingen uit waar u voor betaalt maar die vaak niet worden uitgevoerd. Op uw verzoek en afroep voeren wij deze acties uit wanneer nodig.
  • Levert 100% faire arbeid waar u voor betaalt.
  • Biedt u pas een offerte aan nĂ¡ ons maatwerk.

Conclusie

U heeft volledig zicht op wat wij doen en wat het kost. Een faire benadering. Wij adviseren wat het best binnen uw budget past, u bepaalt. Deze cyclus herhaalt zich continu; een statisch contract in een dynamische omgeving is niet mogelijk.

Bel ons

24 uur per dag
7 dagen per week
zijn we bereikbaar


Wist je dat...

je de ramen beter kunt wassen tijdens bewolkt weer?

Het zonnetje schijnt heerlijk naar binnen, je geniet ervan maar wat zie je dan? De ramen zijn vies! Je maakt dus direct een sopje om je ramen te wassen. Maar wacht eens even!

Als de zon schijnt worden je ramen warm, waardoor het schoonmaakmiddel sneller verdamt wat vervolgens weer strepen veroorzaakt. Wacht dus even tot de ramen afgekoeld zijn, kies bijvoorbeeld een bewolkte dag!

WERKEN BIJ FAIR?

Wil je werken bij Faircleaning services, stuur dan een e-mail met je CV of neem telefonisch contact met ons op.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Fair Cleaningen Services? Volg ons dan via onderstaande social media kanalen.

OVER FAIRCLEANING

Het ontstaan van Fair Cleaning is in een zin te omschrijven: pure passie voor het schoonmaakvak. Goed voor meer dan 50 jaar ervaring.

Wij laten u graag ervaren hoe fair onze werkwijze is. Fair Cleaning werkt met een platte organisatiestructuur, waarbinnen de communicatielijnen kort en duidelijk zijn. Deze structuur heeft voor u louter voordelen.

CONTACTGEGEVENS

Bohrweg 28
3208 KR, Spijkenisse
010-2950783

E-Mail

KvK: 55712029