Fair voor schoonmaker

Fair voor schoonmaker

Volgens het medium Schoonmaakjournaal, uitgave 8 mei 2012, verkeert de schoonmaakbranche in zwaar weer. Het personeel moet steeds harder werken voor minder loon, waardoor de werkdruk voor hen enorm toeneemt. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming die streeft naar een goede balans tussen economie, ecologie en mensen, staat Fair Cleaning deze zorgelijke ontwikkelijking niet toe. Wij staan achter ons personeel en zorgen ervoor dat zij ook de tijd krijgen om schoon te maken en werken bewust met prestaties die niet boven de menselijke maat liggen. U stelt een topschoonmaker op prijs? Dat komt goed uit. Wij zoeken de medewerker uit die bij u past.

Onze faire medewerker is

  • Goed opgeleid en ervaren
  • Zelfstandig en heeft oog voor detail.
  • Opgeruimd en vrolijk van aard
  • Betrokken en gemotiveerd
  • Ondernemend en meedenkend

Bel ons

24 uur per dag
7 dagen per week
zijn we bereikbaar


Wist je dat...

je de ramen beter kunt wassen tijdens bewolkt weer?

Het zonnetje schijnt heerlijk naar binnen, je geniet ervan maar wat zie je dan? De ramen zijn vies! Je maakt dus direct een sopje om je ramen te wassen. Maar wacht eens even!

Als de zon schijnt worden je ramen warm, waardoor het schoonmaakmiddel sneller verdamt wat vervolgens weer strepen veroorzaakt. Wacht dus even tot de ramen afgekoeld zijn, kies bijvoorbeeld een bewolkte dag!

WERKEN BIJ FAIR?

Wil je werken bij Faircleaning services, stuur dan een e-mail met je CV of neem telefonisch contact met ons op.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Fair Cleaningen Services? Volg ons dan via onderstaande social media kanalen.

OVER FAIRCLEANING

Het ontstaan van Fair Cleaning is in een zin te omschrijven: pure passie voor het schoonmaakvak. Goed voor meer dan 50 jaar ervaring.

Wij laten u graag ervaren hoe fair onze werkwijze is. Fair Cleaning werkt met een platte organisatiestructuur, waarbinnen de communicatielijnen kort en duidelijk zijn. Deze structuur heeft voor u louter voordelen.

CONTACTGEGEVENS

Bohrweg 28
3208 KR, Spijkenisse
010-2950783

E-Mail

KvK: 55712029